GMD+

GMD+

Het GMD+ is een persoonlijk preventieplan dat aan iedereen tussen de 45 en 75 jaar aangeboden wordt. Het geeft je een aanwijzing over de gezondheidsrisico’s die je loopt, welke erfelijke aandoeningen voor je belangrijk zijn en welke leefstijlaanpassingen en vaccinaties wenselijk zijn. Samen met de verpleegkundige doorloop je de vragenlijst en worden alvast een aantal parameters (bloeddruk, lengte, gewicht...) gecontroleerd. De resultaten en het bijhorende advies wordt achteraf samen met jou door één van de artsen besproken. Beide consulten zijn gratis. Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt, organiseren we de GMD+ opvolging op afspraak. Behoor je tot de juiste leeftijdscategorie, dan wordt je met een brief en een opvolgtelefoontje, uitgenodigd op een voor iedereen passend moment.

Voor een afspraak belt u best naar het secretariaat 09/386 52 12.

Contacteer ons team

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be