Moederschap

Moeder worden en moeder zijn kan een heel bijzondere en prachtige ervaring zijn en tegelijk kan het heel wat vragen, onzekerheden en moeilijkheden met zich meebrengen. Binnen het eerstelijnshuis worden toekomstige en jonge moeders begeleid door de huisarts, de vroedvrouw en indien nodig door een therapeut/loopbaancoach.

Wat doet de psychotherapeut/loopbaancoach?

Heel wat vrouwen ervaren dat hun leven als (prille) mama moeilijker of heel anders is dan ze zich hadden voorgesteld. Soms kan de kinderwens niet ingevuld worden of verlies je een kind. Wanneer je voelt dat het niet goed met je gaat en je slaagt er niet in om dat evenwicht zelf of met de hulp van mensen rondom je terug te vinden, dan kan individuele ondersteuning je verder helpen. Dit begeleidingsaanbod is er voor moeders die terug in balans willen komen na zwangerschap en bevalling, voor vrouwen die een (postnatale) depressie willen voorkomen, voor moeders met een onvervulde kinderwens, voor elke vrouw die zich evenwichtig wil voelen in haar moederschap in ruime zin (ook met grote kinderen), mama’s van een langdurig ziek of overleden kind, vrouwen met chronische vermoeidheid, vrouwen die als jong kind een broer of zus verloren hebben, kortom voor elke mama die zich gewoon (terug) goed in haar vel wil voelen.

 

Contacteer ons team

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be