Psychotherapie

Psychotherapie (luisterend oor, hulp bij doorverwijzing, begeleiding)

Een coach of therapeut kan samen met jou op zoek gaan naar een oplossing voor jouw problemen of klachten. In een eerste gesprek gaat vooral de aandacht naar  het vertalen van moeilijkheden in veranderwensen. Hierbij wordt er gezocht naar de manier waarop je die verandering tot stand kunt brengen en wie jou hierbij best eventueel kan helpen. Soms is een gesprek voldoende om verder te kunnen, soms wordt een therapie opgestart (al dan niet van korte duur), indien nodig wordt doorverwezen. Een consultatie duurt gewoonlijk één uur. Kinderen en jongeren hebben recht op een tegemoetkoming  van de mutualiteit. Dit bedrag verschilt per mutualiteit.

 

Meer informatie rond psychotherapie kan je verkrijgen via www.liesbetmoortgat.be. Voor een verkennend gesprek kan je terecht bij liesbet.moortgat@heteerstelijnshuis.be of 0499 72 45 14.

 

Binnen het psychosociaal team zijn eveneens volgende psychotherapeuten werkzaam : Els Meerschman, Eveline Dobbelaere, Karen Van Oost en Mathias Verniest.

Contacteer ons team

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be