Start 2 move

Levenslang bewegen is de nieuwe gezondheidsnorm, maar is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Vijf uur gematigde lichaamsbeweging per week, of anders gezegd, een matig actieve levensstijl brengt uitzonderlijk veel gezondheidsvoordelen met zich mee. De wetenschap stelt momenteel dat, naast stoppen met roken, bewegen het meest efficiënte middel is om een risicoreductie te verkrijgen bij diabetes, hart- en vaataandoeningen, overgewicht, rugklachtent enz...  Omdat veel mensen zich wel aangesproken voelen, maar moeite hebben om de eerste stap te zetten en vol te houden, bieden wij u  een efficiënt, aangenaam en aangepast programma aan.

Contacteer Miet voor verdere info.

 

Onze specialisten

 • Miet Parmentier
  Kinesitherapeut
  Miet studeerde af in 2019 aan de Universiteit van Gent met het diploma master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie afstudeerrichting inwendige aandoeningen.

  Gedrevenheid en enthousiasme zijn de twee stokpaardjes bij de revalidatie van chronische aandoeningen of in een postoperatief kader na bijvoorbeeld een cardiovasculaire ingreep. Hierbij heeft Miet bijzondere aandacht voor zowel respiratoire problemen als het heropbouwen van het inspanningsvermogen.

  Met interesse voor de oedeemtherapie start Miet in september 2020 aan de interuniversitaire opleiding tot oedeemtherapeute.
  mietparmentier@heteerstelijnshuis.be
  Tel.: 092276268
  Locatie: Het Eerstelijnshuis (gelijkvloers)

  Miet is niet in de praktijk van 4/7 tot 17/7. Uw opvolging wordt zo goed mogelijk gegarandeerd door onze andere therapeuten.

 • Stijn Schouppe
  Kinesitherapeut
  Stijn studeerde af in 2015 aan de Universiteit van Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. In 2016 behaalde hij ook zijn diploma in het postgraduaat Manuele therapie en in 2019 rondde hij zijn 4-jarig doctoraatsonderzoek rond lage rugpijn aan de Universiteit van Gent succesvol af. Sinds 2020 maakt hij deel uit van het kinesitherapieteam van het eerstelijnshuis, wat hij combineert met een job als post-doctoraal onderzoeker aan de Universiteit van Gent.
  Met een kritische blik en luisterend oor staat hij klaar om jouw revalidatie zo optimaal mogelijk te begeleiden zodat je je weer goed in je vel voelt, zowel fysiek als mentaal. Lage rugpijn, nekpijn, maar ook acute en chronische letsels aan je spieren, gewrichten en je bewegingsstelsel van kop tot teen zijn maar een greep uit het arsenaal aan klachten waarbij Stijn je graag ondersteunt
  stijnschouppe@heteerstelijnshuis.be
  Tel.: Tel.: 092276268
  Locatie: Het Eerstelijnshuis (gelijkvloers)

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be