Start 2 move

Levenslang bewegen is de nieuwe gezondheidsnorm, maar is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Vijf uur gematigde lichaamsbeweging per week, of anders gezegd, een matig actieve levensstijl brengt uitzonderlijk veel gezondheidsvoordelen met zich mee. De wetenschap stelt momenteel, dat naast stoppen met roken, bewegen het meest efficiënte middel is om een risicoreductie te verkrijgen bij diabetes, hart- en vaataandoeningen, overgewicht, rugklachtent enz...  Omdat veel mensen zich wel aangesproken voelen, maar moeite hebben om de eerste stap te zetten en vol te houden, bieden wij u  een efficiënt, aangenaam en aangepast programma aan.

Contacteer Joke voor verdere info.

 

Onze specialisten

 • Joke Deweer
  Kinesitherapeut
  Joke studeerde in 2018 af aan universiteit Gent met het diploma Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met een bijzonder bekwaamheid in de Inwendige aandoeningen.
  Haar enthousiasme en motivatie zijn aanstekelijk en is bijgevolg de uitgelezen persoon voor motivationele programma's zoals start-to-move.
  Met een bijzondere interesse in respiratoire revalidatie biedt zij naadloze hulp bij tal van luchtweg problemen.
  jokedeweer@heteerstelijnshuis.be
  Tel.: 09/227.62.68
  Locatie: Markt 50 (gelijkvloers)

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be