Stress en burn-out

Selfcoaching is een specifieke techniek die stress vermindert en tegelijkertijd je mogelijkheden optimaal laat benutten. Je leert op 4 halve dagen hoe je meer impact hebt op jezelf en op anderen en hoe je met minder inspanning toch meer resultaten kan behalen. Via praktische oefeningen (in groep of individueel) leer je stress onder controle krijgen, sneller je doelen bereiken, positieve zelfsturing, je energiebalans herstellen en efficiënt werken.

 

Voor een afspraak kan je terecht bij els_meerschman@heteerstelijnshuis.be of  0468/15 72 81.

 

Wanneer de stress in die mate toegenomen is dat je regelmatig last hebt van spanningsklachten, burn-out of depressie wil voorkomen of wanneer je herstelt van een burn-out, dan is een individuele stress en burn-outcoaching misschien meer geschikt voor jou. Deze begeleiding richt zich op een duurzaam herstel van de energiebalans, het doorbreken van belemmerende gewoonten of overtuigingen, het concretiseren van veranderwensen, het versterken van communicatieve vaardigheden, ...

Samen met de huisarts en – indien aanwezig – andere hulpverleners (kinesist, psycholoog, psychiater...) bekijken we wat nodig is om stress te verminderen en burn-out te voorkomen/duurzaam te behandelen. Er wordt – uiteraard in onderling overleg en met respect voor autonomie - voldoende aandacht besteed aan de terugkeer naar de werkvloer en contacten/controles bij arbeidsongeschiktheid.

 

Meer informatie vind je via www.liesbetmoortgat.be. Voor een afspraak kan je terecht bij liesbet.moortgat@heteerstelijnshuis.be of 0499/72 45 14.

Onze specialisten

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be