Valpreventie

Nu de gemiddelde leeftijd alsmaar toeneemt vinden er ook meer valincidenten plaats. Een dergelijke val kan voor een oudere catastrofale gevolgen hebben voor het levenspatroon. Meer dan ooit is voorkomen hier beter dan genezen. In samenwerking met de verschillende disciplines binnen Het Eerstelijnshuis proberen we uw risico op vallen tot een minimum te beperken. Zo kan u op een veilige manier uw dagelijks leven doorbrengen.

Contacteer ons team:

 

- Verpleegkundige Nancy Van Brabandt voor een verkennend gesprek via het secretariaat op 09/386 52 12

 

- Ergotherapeute Colien Van Den Bulcke voor val veilig maken van het huis via colienvandenbulcke@heteerstelijnshuis.be of  0478/35.06.01

 

- Kinesisten Joke Deweer en Judith De Backer voor training van de spieren en evenwicht.

Onze specialisten

 • Joke Deweer
  Kinesitherapeut
  Joke studeerde in 2018 af aan universiteit Gent met het diploma Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met een bijzonder bekwaamheid in de Inwendige aandoeningen.
  Haar enthousiasme en motivatie zijn aanstekelijk en met een bijzondere interesse in respiratoire revalidatie biedt zij naadloze hulp bij tal van luchtweg problemen.

  In september 2018 startte Joke de interuniversitaire opleiding tot oedeemtherapeute. Hierdoor kunnen mensen met lymfoedeem, lipoedeem en veneuze insufficiëntie nu ook bij haar terecht voor zowel onderzoek, evaluatie als behandeling.
  kine@heteerstelijnshuis.be
  Tel.: 09/227.62.68
  Locatie: Markt 50 (gelijkvloers)

 • Judith De backer
  Kinesitherapeut
  Judith studeerde in 2018 af aan de Universiteit Gent als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met specialisatie in de musculoskeletale aandoeningen. Ze volgt momenteel nog een aanvullende opleiding Manuele Therapie. Daarenboven heeft ze een bijzondere interesse in de revalidatie van sportgerelateerde letsels.
  kine@heteerstelijnshuis.be
  Tel.: 09/227.62.68
  Locatie: Markt 50 (gelijkvloers)

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be