Verslag 15 juni 2019

Op 15/06/2019 kwam de patiëntenraad voor de eerste keer samen. Het overleg leverde meteen al een aantal heel praktische suggesties op.

 

Vooral de volgende punten willen we in de nabije toekomst implementeren:

  • Aanvraag aan de stad Deinze (fietsstad) om tegenover het ELH om een fietsrekje te plaatsen. Dit biedt dan ook een betere beveiliging tegen diefstal (vastleggen fiets aan fietsrek).
  • Bij afwezigheid van een administratief medewerker: aan de balie een scherm of een mededeling plaatsen met de aanduiding van de aanwezige arts(en).
  • Een blog opstarten.
  • We proberen relevante info te verspreiden via sociale media en/of krantje, flyers in de wachtzaal. Aangehaalde voorbeelden waren: melding van voordrachten (euthanasie, orgaandonatie, … ), bloedgeven Rode Kruis, gebruik defibrilatietoestel, EHBO, edm.
  • Vraag om via het secretariaat de patiënten te informeren via mail of SMS over de ontvangst van de onderzoeksresultaten en/of een nieuwe consultatie gewenst is.

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be