Kinesisten & ergotherapeuten

Kinesisten & ergotherapeuten

 • Joke Deweer
  Kinesitherapeut
  Joke studeerde in 2018 af aan universiteit Gent met het diploma Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met een bijzonder bekwaamheid in de Inwendige aandoeningen.
  Haar enthousiasme en motivatie zijn aanstekelijk en met een bijzondere interesse in respiratoire revalidatie biedt zij naadloze hulp bij tal van luchtweg problemen.

  In september 2018 startte Joke de interuniversitaire opleiding tot oedeemtherapeute. Hierdoor kunnen mensen met lymfoedeem, lipoedeem en veneuze insufficiƫntie nu ook bij haar terecht voor zowel onderzoek, evaluatie als behandeling.
  kine@heteerstelijnshuis.be
  Tel.: 09/227.62.68
  Locatie: Markt 50 (gelijkvloers)

 • Judith De backer
  Kinesitherapeut
  Judith studeerde in 2018 af aan de Universiteit Gent als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met specialisatie in de musculoskeletale aandoeningen. Ze volgt momenteel nog een aanvullende opleiding Manuele Therapie. Daarenboven heeft ze een bijzondere interesse in de revalidatie van sportgerelateerde letsels.
  kine@heteerstelijnshuis.be
  Tel.: 09/227.62.68
  Locatie: Markt 50 (gelijkvloers)

 • Colien Van den Bulcke
  Ergotherapie - Rugschool - Handrevalidatie
  Rugrevalidatie met nadruk op preventie naar belasting en belastbaarheid behoort tot het werkterrein van de ergotherapeut. Ook advies rond houding en ergonomie maken hier deel van uit en kunnen veel recidiverende klachten voorkomen.
  Colien bezit ook een bijzondere expertise in de aanpak van handpathologie
  colienvandenbulcke@heteerstelijnshuis.be
  Tel.: 09/386 56 12 (secretariaat)
  Gsm: 0478/35 06 01
  Website: www.ergovdb.be

 • Laurens Hoengenaert
  Kinesitherapeut
  Hij is Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met een bijzonder bekwaamheid in de Inwendige aandoeningen. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van mobiliteit bij diabetes en cardiovasculaire patiƫnten binnen het ELH. Als ex-judoka en fervent klimmer hebben deze sporten voor hem geen geheimen.

  Laurens stopte zijn kinesitherapeutische activiteiten in mei 2018, maar blijft wel nog verbonden aan Het Eerstelijnshuis.
  laurenshoengenaert@heteerstelijnshuis.be

 • Tine Van de Velde
  Kinesitherapeut - Manueel therapeut
  Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met bijzondere expertise in de Musculoskeletale aandoeningen. Zij is afgestudeerd in 2010 en heeft al heel wat praktijkervaring waaronder enkele jaren verbonden aan de UGent waar zij opleiding gaf in tweede en derde bachelor kinesitherapie.

  Tine stopte haar kinesitherapeutische activiteiten in maart 2019.

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be