Wij vertrekken vanuit een integrale gezondheidsvisie.

Integrale gezondheidsvisie

Wij vertrekken vanuit een integrale gezondheidsvisie. We proberen zoveel mogelijk factoren aan te pakken die een ziekte veroorzaken, in stand houden of versterken. We zetten ook in op preventie waarbij we nagaan wat jij zelf kan ondernemen om gezond en vitaal in het leven te staan. We stellen ook de vraag wie of wat jou hierbij best kan ondersteunen.

 

Naast de lichamelijke gezondheid vinden wij jouw algemeen welbevinden heel belangrijk. Daarom investeren wij heel sterk in het opbouwen van een vertrouwensrelatie, bepalen we samen met jou wat en hoe jij dingen wil aanpakken en zetten wij in op een breed aanbod aan zorgverleners.

 

We vertrekken vanuit jouw noden en vragen en gaan samen met jou op zoek naar de zorg(verlener) die jou best vooruit kan helpen. Dit betekent dat we steeds in onderling overleg beslissingen nemen en dat jij zelf kiest wat je wel of niet wil. Dit betekent ook dat jij de vrije  keuze hebt om een zorgverlener te kiezen binnen of buiten Het Eerstelijnshuis. Heb je meer gespecialiseerde zorg nodig dan verwijzen we in samenspraak met jou door naar collega’s in de tweede of derde lijn.

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be