Diabetes

Diabetes

Suikerziekte of diabetes is een steeds vaker voorkomende aandoening. Momenteel bedraagt het aantal diabetici 5% van onze bevolking. Ook in onze praktijk lijden heel wat patiënten aan diabetes. Een goede opvolging van diabetes is niet alleen essentieel in het voorkomen van  hart- en vaataandoeningen, maar ook in de preventie van blindheid, nierfalen enz.


Om je optimaal te begeleiden, beschikken we binnen de praktijk over een topteam. Onze verpleegkundige staat in voor de coördinatie en volgt het zorgproces op, dit  in overleg met de voedingsdeskundige, de podoloog, de medische pedicure, de kinesist en de arts. Tegelijk poogt het team je zo goed mogelijk te motiveren om zoveel als het kan zelf gezonde keuzes te maken.


Voor een afspraak belt u best naar het secretariaat 09/386 52 12.

Contacteer ons team

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be