Psychologische begeleiding

Psychologische begeleiding

Onze specialisten

 • Nina Verkooren
  Klinisch orthopedagoog en eerstelijnspsycholoog
  Nina heeft ervaring als orthopedagoog in het buitengewoon onderwijs. Daarnaast biedt ze op woensdag- en vrijdagnamiddag eerstelijnspsychologische ondersteuning aan. Dit betekent dat ze jongeren (vanaf 15 jaar) en volwassen met licht tot matige klachten (die niet langer dan enkele maanden aanwezig zijn) kan ondersteunen.
  Het eerste gesprek is gratis, daarna kunnen er maximaal 8 sessies plaatsvinden per 12 maanden, waarbij het remgeld 11 of 4 euro (bij verhoogde tegemoetkoming) bedragen.
  ninaverkooren@heteerstelijnshuis.be
  Gsm: 0474/07.42.58
  Website: http://www.ninaverkooren.jouwweb.be/
  Locatie: Het Eerstelijnshuis (gelijkvloers)

 • Chiara Vaernewyck
  Klinisch psycholoog
  Chiara heeft ruime ervaring met de begeleiding van kinderen (en hun ouders), jongeren & volwassenen met allerhande zorgen.
  Daarnaast is ze gespecialiseerd in de rouw- en verliesbegeleiding en het bieden van ondersteuning bij verschillende verliessituaties (bv. bij overlijden, echtscheiding/relatiebreuk (van ouders), ziekte, verlies werk/studie, …).
  chiaravaernewyck@heteerstelijnshuis.be
  Gsm: 0498/49.82.86
  Locatie: Het Eerstelijnshuis (gelijkvloers)

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be