Voedingsadvies

Omdat voedingsadvies een erg belangrijk gegeven is bij het behandelen van meerdere aandoeningen (hart- en vaataandoeningen, diabetes, overgewicht, artrose,..) bestaat de mogelijkheid om binnen de praktijk deskundig voedingsadvies te krijgen. De consulten worden gedeeltelijk terugbetaald door de mutualiteiten mits voorschrift van een arts.

 

 

Onze specialisten

 • Bart Verkerken
  Erkend diëtist & diabeteseducator
  Is sinds het prille begin als voedingsdeskundige werkzaam in het ELH. Hij is erkend diëtist-diabeteseducator en als dusdanig ook nauw betrokken bij de opvolging van onze diabetes en cardiovasculaire patiënten.Hij is ook verbonden aan het WGK waar je hem ook voor advies en opvolging kunt contacteren
  bartverkerken@heteerstelijnshuis.be
  Gsm: 0498/93 01 85

 • Candice Cornette
  Diëtiste en diabeteseducator
  Candice is bachelor in de voedings- en dieetkunde en diabeteseducator. U kan bij Candice terecht voor advies en coaching omtrent de meest uiteenlopende voedingsgerelateerde problemen. Ze hecht alle belang aan voedingsadvies op maat, dat past bij uw persoonlijke levensstijl, u bewuster leert om te gaan met voeding en toch ruimte laat om te genieten.
  Ze is gespecialiseerd in diabetes, het prikkelbare darmsyndroom (FODMAP-dieet), intoleranties (gluten, lactose), allergieën en voedingsproblemen bij kinderen. Ze is erkend door het RIZIV en dus komen patiënten in aanmerking voor een (gedeeltelijke) terugbetaling via de mutualiteit.
  Gsm: 0499/33 64 75

Het Eerstelijnshuis

Markt 50
9800 Deinze
09/386 52 12

Huisartsen en verpleegkundige / Diëtisten / Podologen en pedicure / Kinesisten / Psychosociaal team / Je kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour.

Tandartsenpraktijk

G. Gezellelaan 27
9800 Deinze
09/386 89 80

Vanaf 1 augustus 2017 is het betalend parkeren in de Guido Gezellelaan. Op de parking van D-shopping mag u gratis parkeren.
www.groepspraktijk.be